Chcete si vyzkoušet, jak chutná Square Dancing?

Máme pro vás zcela výjimečnou taneční akci, která proběhne o víkendu 14.-16.4. 2023 v Loučovicích u Lipna.

Nová víkendová akce pro tanečníky, kteří (možná i znovu) začínají se square dance. Zveme pokročilé tanečníky country tanců, stálé začátečníky i ty, kteří se ke square dancingu po letech vrací a chtějí si osvěžit základní znalosti.

Pokud jste pokročilými tanečníky country tanců, nebo jste absolvovali seminář CCCDCA o tradičních country figurách, bude pro vás zajímavé, že celý víkend bude na programu Community Dance Program (CDP). Pokud se vracíte po lech ke square dance, nebo jste tuto taneční sezónu vstoupili do kurzu pro nováčky, pak vás jistě zaujme, že se CDP bude střídat s celým Basicem. V obou tanečních úrovních se budeme věnovat opakování a doučování jednotlivých figur. Pokud dorazíte již v pátek s ne zcela dokonalou znalostí, budete mít v neděli radost ze svého pokroku.

Community Dance Program (CDP) je základním konceptem Square Dancingu. 22 základních figur tvoří celek, který využívá CCCDCA ve svých seminářích.

Student Party pořádáme ve spolupráci s CCCDCA.

Cena badge je 1.000Kč za osobu. V ceně je zahrnuto i ubytování v kulturním domě ve vlastním spacáku a matraci. Nejsou zde k dispozici sprchy. Jídlo a nápoje v bufetu po celou dobu akce. Parkování zdarma i pro karavany. Přímé spojení vlakem, nádraží hned přes ulici.

Jak získat výhodnější cenu? Při předregistraci 14 dní před akcí je sleva 100Kč. Externí členové Šumaváčku mají slevu dalších 100 Kč. (Informace o externím členství v SDC Šumaváček na www.sumavacek.cz).

Kontakty, přihlášky a další informace: Míra Procházka, prochna@centrum.cz, tel: 604 824 110

www.sumavacek.cz

Zve vás caller celého víkendu David „Medvěd“ Dvořák