Country tance s Medvědem

V následující době pro vás spolu s pořadateli akcí připravuji několik příležitostí k setkání pro příznivce country tanců.

Středy 10. a 17.5. mám čest suplovat na dvou lekcích country tanečních v KD Barikádníků (metro Strašnická), které tradičně pořádá Dvorana.

CCCDCA pak pro své členy nabízí Seminář figur Community dance program (CDP), kde budeme o víkendu 19.-21.5. zmíněné figury procházet a a nabízet jejich kombinace a tvořit choreografie s jejich využitím. Informace jsou na www.cccdca.cz

V neděli 28.5. se pak v 15:00 sejdeme opět s Jeffem v hotelu Praha na Vyžlovce, kde se budeme věnovat country tancům a jednoduchému square dance (většinou basic, ale občas tam zazní něco jako scoot back :-)).

Od 12. do 18. 8. probíhá v Praze tradiční Bernads Summer School, která  nabídne kromě irských hudebních a tanečních lekcí také country tance.

1.-3.9. v (relativně) nedalekém Dachau proběhne Fall Round Up, kde kromě square, round a cloggingu bude v sobotu jedna hala pro contra (country) tance. Já budu mít dvě lekce.

28.9.-1.10. Jitka Bonušová bude v jihočeské Květuši pořádat víkendové tancování country tanců a já jsem velmi rád, že jako lektor mohu o tomto víkendu vypomáhat.